Kinæstetisk sans

Barn der leger og får stimuleret sin kinæstetiske sans

Den kinæstetiske sans er også kaldet muskel-led-sansen.

For at kunne styre kroppens små og store bevægelser er vi nødt til at kunne fornemme og mærke vores krop. Den kinæstetiske sans er derfor afgørende for vores kropslige udvikling, kropsbevidstheden og kropskontrollen.

Børn med en underudvikling kinæstetisk sans har ofte svært ved at styre kroppen, fordi den er svær at mærke. De kan ikke koordinere deres bevægelser og har svært ved at fornemme hvor deres krop starter eller slutter. Disse børn er ofte enten passive eller over-aktive, for at kompensere.

Børn med en understimuleret kinæstetisk sans har ofte problemer med at være for hårdhændede fordi de ikke har en tilstrækkelig kropskontrol. Læs meget mere om den kinæstetiske sans i vores eksperters indlæg her og find mere inspiration til hvordan du kan styrke dit barns kinæstetiske sans.

Hjælp dit barn til en bedre kinæstetisk sans med legetøjet herunder.

Søg efter mærke

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker