Fordybelse & Koncentration

De fleste børn har brug for af og til at sidde i ro og fred og fordybe sig i aktiviteter, så nervesystemet får fred og sanseindtrykkene ikke er så store. Her er legetøjet under fordybelse og koncentration en god måde at hjælpe dit barn ind i fordybelsen på. De kan med stor fordel kombineres med nogle af produkterne under uro/find ro.

Børn med specielle behov har specielt brug for at finde ro, fordi de er særligt sensitive overfor sanseindtryk. Børn med autisme er mange gange gode til at fordybe sig i en aktivitet, hvis betingelserne er de rigtige.

Børn med for eksempel ADHD har svært ved at gå fra en aktivitet til en anden men kan, hvis betingelserne er rigtige og aktiviteten interesserer barnet, blive enormt fokuseret.

For at opnå de rigtige betingelser for dit barn, gælder det om at fjerne al uroen omkring barnet og hvis dit barn har motorisk uro, så brug nogle af produkterne fra uro/find ro, såsom vægtbamser, dimseting eller lignende. Så har I de bedste betingelser for at dit barn kan fordybe sig.

Viser 1–12 af 45 resultater