Fordybelse & Koncentration

Dreng der koncentrerer sig om at læse

De fleste børn har brug for af og til at sidde i ro og fred og fordybe sig i aktiviteter, så nervesystemet får fred og sanseindtrykkene ikke er så store.

Her er legetøjet under fordybelse og koncentration en god måde at hjælpe dit barn ind i fordybelsen på. Det kan med stor fordel kombineres med nogle af produkterne under uro/find ro.

Børn med specielle behov har specielt brug for at finde ro, fordi de er særligt sensitive overfor sanseindtryk. Børn med autisme er mange gange gode til at fordybe sig i en aktivitet, hvis betingelserne er de rigtige.

Børn med for eksempel ADHD har svært ved at gå fra en aktivitet til en anden men kan, hvis betingelserne er rigtige og aktiviteten interesserer barnet, blive enormt fokuseret.

For at opnå de rigtige betingelser for dit barn, gælder det om at fjerne al uroen omkring barnet og hvis dit barn har motorisk uro, så brug nogle af produkterne fra uro/find ro, såsom vægtbamser, dimseting eller lignende. Så har I de bedste betingelser for at dit barn kan fordybe sig

Søg efter mærke

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker