Få en solsikkesnor

Barn som har solsikkesnor om halsen

Når du køber legetøj hos os, kan du få en gratis solsikkesnor. Du skal bare krydse af, at du gerne vil have en solsikkesnor, når du bestiller legetøj.

Dit barn med specielle behov er super modigt når det bevæger sig ud på ukendt grund. Måske det er særligt svært på steder med mange mennesker og mange sanseindtryk. Her kan solsikkesnoren hjælpe dit barn.

Solsikkesnoren er lavet som et synligt tegn på at dit barn har brug for ekstra hjælp, støtte, tålmodighed, udførlige forklaringer eller bare lidt mere tid.

Ikke alle handicap er synlige og det kan være svært for omverdenen at tage hensyn og hjælpe, hvis de ikke kan se at dit barn rent faktisk har brug for det.

Måske solsikkesnoren også kan få dit barn til at føle et fællesskab med andre som også har en solsikkesnor. Så ved dit barn, at det ikke er alene om at have specielle behov.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker