Mød Lejetøjsklubbens eksperter

Her har du muligheden for at lære vores eksperter bedre at kende.

Fælles for dem alle er, at de har stor erfaring med børn og børns udvikling.

Hvis du går rundt med et spørgsmål du mangler svar på. Så stil dem herunder.

Billede af Line Sahl, Lizzi Sahl og Freddy Sahl der snakker sammen
Billede af Lizzi Sahl

Jeg hedder Lizzi Sahl, jeg har arbejdet med børn og forældre i mere end 25 år i både daginstitutioner og skoler. Jeg er uddannet både motorik- og talepædagog og Marte Meo terapeut.

Jeg har i mange år ledet en sprog- og motorik gruppe for børn mellem 4 og 6 år som har brug for ekstra stimulering af deres sanser, sprog og motoriske færdigheder. Som Marte Meo terapeut, har jeg arbejdet med relationer mellem børn og forældre. Mit hjerte banker for de børn, som ikke er som alle andre.

Billede af Freddy Sahl

Jeg hedder Freddy Sahl og er uddannet psykolog med speciale i pædagogisk psykologi. Jeg har gennem mit arbejdsliv mødt mange børn og unge med specielle behov, som har haft svært ved at passe ind i de rammer daginstitutioner og skoler sætter.

Jeg har igennem mange år beskæftiget mig med rådgivning og terapi af både børn og familier.

Mit navn er Britt Lysgaard Pedersen, jeg er uddannet pædagog, med diplom i pædagogisk psykologi og specialpædagogik. Mit hjerte brænder for børn med specielle behov.

Jeg har mere end 25 års erfaring på skoleområdet. Her har jeg undervist børn og unge med specielle behov i at opnå bedre sociale færdigheder og få en bedre forståelse af dem selv og andre. Jeg har vejledt kollegaer, forældre og ledelse i inkludere alle slags børn og skabe de bedste muligheder for alle.

Billede af Stine Hofgaard Møller

Jeg hedder Stine Hofgaard Møller, jeg er uddannet pædagog og har over 18 års erfaring i at arbejde med de mindre børn. Der sker en enorm udvikling hos de små børn og den har jeg altid fundet stor glæde i, at være en del af og haft mulighed for at påvirke på en positiv måde.

Jeg er i øjeblikket i gang med at videreuddanne mig til kropsterapeut som en naturlig videreudvikling af min interesse for børn og mennesket som helhed. I kropsterapien arbejder jeg med krop og psyke som en helhed.

Billede af Carol Sannes - Ejer af Floofers

Jeg hedder Carol Sannes og er mor til en voksen søn på 22 år som i en ung alder blev diagnosticeret med ADHD og angst. Som forældre til et barn med et skjult handikap, kender jeg alt til, hvad man går igennem som forældre.

Det er mig der har lavet tyngdebamserne fra Floofers, da jeg med min egen søn har oplevet at tyngdeprodukter kan være en utrolig stor hjælp.

Jeg kan hjælpe dig med spørgsmål angående det at have et barn med ADHD og angst og spørgsmål angående tyngdeprodukter.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker