Schleich Dinosaruspakke og bogen Dinosaurer og andre øgler fra fortiden

Kategori:

I dette sæt får du 2 dinosaurer fra Schleich: Triceratops & tyranosaurus rex og bogen Dinosaurer og andre øgler fra fortiden fra Forlaget Bolden.

Bogen har billeder af mange forskellige dinosaurer og spændende korte tekster om dyrene og deres liv i fortiden. Læs bogen mens dit barn leger med dinoerne eller læs først og leg bagefter.

Schleich dyr er både flotte og naturtro og så er de alle håndmalede. Alle dyr og figurer fra Schleich er selvfølgelig uden phthalater.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Med denne pakke kan dit barn prøve at opleve hvordan verden var da der levede dinosaurer.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker