Bruder Kranbil med lys og lyd & Bogen Fortæl mig om byggepladsen

849,00 kr.

I dette sæt for du både en Bruder Liebherr kranbil og bogen Fortæl mig om byggepladsen fra Forlaget Bolden.

Bogen fortæller om hvad der sker på byggepladsen og hvad de forskellige maskiner laver. Læs bogen sammen med dit barn og lad barnet lege med kranbilen samtidig eller læs først og leg bagefter. Lad barnet beskrive de forskellige køretøjer, det er en virkelig god måde at stimulere dit barns sprog på.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Børn finder inspiration til deres rolleleg i verdenen omkring dem, hvad de oplever og ser, for eksempel på en byggeplads.

Bruder kranbilen kan blive hele 1,3 m høj, når den er fuldt forlænget med den ekstra bom. Lys os lyd gør den endnu mere livagtig når dit barn leget med den.

Kranbilen har en størrelse på: BxHxL 20,50 x 31,5 x 68cm

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker