Bruder Brandbil med lys og lyd & Bogen Fortæl mig om brandstationen

799,00 kr.

I dette sæt får du både en Bruder Scania brandbil og bogen Fortæl mig om brandstationen fra Forlaget Bolden.

Bogen fortæller om hvad der foregår på brandstationen, både når der bliver ringet 112 og hvad de laver når der ikke er udrykning. En spændende bog som gør det lettere for dit barn at forstå hvad en brandmand laver. Læs bogen og lad dit barn lege med brandbilen imens eller læs den først og leg bagefter.

Brandbilen fra Scania R-serien har stige og vandtank, der er nem at fylde, så dit barn kan sprøjte med vand mens det leger. Brandbilen har både lys og lyd som gør den endnu mere livagtig i legen.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Børn finder inspiration til deres rolleleg i verdenen omkring dem. De bruger rollelege til at prøve at forstå andre, sætte sig ind i deres følelser og behov.

Bruger 2xAA batterier (ikke inkluderet). Af miljømæssige årsager anbefaler vi altid at du bruger genopladelige batterier.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker