Time Timer piktogrammer – Essential kit

839,00 kr.

Mange børn har brug for struktur og forudsigelighed, for at kunne overskue en række opgaver. Her er piktogrammerne fra Time Timer en rigtig god måde at få overblik på. Du vil måske opleve at det bliver lettere at komme ud af døren om morgenen når dit barn ved præcis hvilke opgaver det skal igennem før I kan komme ud af døren. På trods af at det er de samme opgaver hver morgen, kan det for mange børn være svært at have et overblik over hvor hvad de skal gøre, i hvilken rækkefølge og hvor langt de er nået.

I Essential kit sættet fra Time Timer er der 280 forskellige magnetiske piktogrammer, en dørhænger og en tavle. Der er også en tush så I selv kan tegne et piktogram, hvis I føler at der mangler noget helt specifikt som I har brug for i jeres familie.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker