Time Timer Mod

379,00 kr.

Time Timer MOD er en mindre udgave af den originale Time Timer.

Med Time Timer behøver man slet ikke at kunne klokken for at holde styr på tiden, det er simpelthen genialt. Time Timeren er lavet så tiden bliver meget visuel. Det er let at se på det røde felt hvor lang tid der er tilbage. Selv for børn der allerede kan klokken bliver tiden meget visuel.

Det røde felt bevæger sig i urets retning og viser hvor lang tid der er tilbage af det indstillede tidsinterval. Når tiden er gået lyder en lille alarm. Time Timeren kan også indstilles så der ikke har nogen lyd, hvis du har et lydsensitivt barn.

Time timeren er god til børn med specielle behov, da de ofte har brug for at vide, hvor lang tid de enkelte aktiviteter kan eller må tage.

Time Timeren måler 9 x 9 cm

Time Timeren kan med fordel bruges sammen med piktogrammerne for at skabe det fulde overblik. Du finder piktogrammerne her.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker