Tickit Sanseklodser

499,00 kr.

Med Tickit sanseklodser får du 16 sanseklodser i træ som har en forskellig midte lavet af enten farvet akryl, farvet/glitter sand eller perler. Med klodserne kan dit barn få en stor sanseoplevelse, da de både stimulerer den taktile sans, synssansen og høresansen. Lader du dit barn bygge med dem bliver den kinæstetiske sans også stimuleret.

Dit barn kan kigge gennem klodserne, stable dem, sortere dem i former og farver. Alle ens former har samme farve, men forskellige konsistens. Rammerne er lavet ud af træ, som er dejligt at røre ved. At kigge på de forskellige konsistenser og se hvordan de opfører sig når barnet løfter klodserne er en sanseoplevelse som kan skabe ro for dit barn. Du kan eventuelt kombinere klodserne med nogle af de produkter som du finder under uro/skab ro.

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker