4 Schleich Safari dyr & Lyt, rør og føl bog

449,00 kr.

Med dette sæt får du 4 Schleich safaridyr: elefant, løve, tiger og giraf og bogen Lyt, rør og føl vilde dyr fra Forlaget Bolden.

Bogen viser en masse vilde dyr og dit barn kan røre ved de fede rør og føl effekter. Bogen har også lyd, så dit barn kan høre hvordan de forskellige dyr lyder. Lad dit barn kigge i bogen mens det leger med dyrene eller snak om de forskellige dyr og lad dit barn beskrive hvordan de ser ud, det er virkeligt godt for dit barns sprogudvikling.

Schleich dyr er både flotte og naturtro og så er de alle håndmalede. Alle dyr og figurer fra Schleich er selvfølgelig uden phthalater.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Med denne pakke kan dit barn prøve at leve sig ind i, hvordan de forskellige vilde dyr lever.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker