Magni Lagkage i træ med musik

229,00 kr.

Til enhver fødselsdag i dit barns liv, skal der bruges en kage. Kagen fra Magni kan pyntes med lys, tallene fra 1-6 og flotte jordbær. Når alle gæsterne er kommet, kan kagen skæres ud i 6 stykker ved hjælp af paletkniven. Drej det nederste lag og den begynder at spille den fineste fødselsdagssang for dig. Sættet indeholder i alt 21 dele.

Magni er danskejet med fokus på høj kvalitet og og sikkerhed. Derfor er deres legetøj helt fri for skadelige stoffer og naturligvis malet med giftfri maling.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Børn finder inspiration til deres rolleleg i verdenen omkring dem. De bruger rollelege til at prøve at forstå andre, sætte sig ind i deres følelser og behov. Med lagkagen fra Magni, kan dit barn prøve at forstå hvad man gør når der er fødselsdag og hvem der skal åbne gaver.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker