Magni Lægesæt i træ

199,00 kr.

Med dette fine doktorsæt fra Magni er barnet klar til at tilse både bamser, venner og familien. Tasken indeholder i alt 11 forskellige dele så barnet blandt andet kan lytte på hjertet, give medicin, tage temperaturen og sætte plaster på. Lægetasken hjælper barnet til at få kendskab til kroppen samtidig med at finmotorikken stimuleres.

Magni er danskejet med fokus på høj kvalitet og og sikkerhed. Derfor er deres legetøj helt fri for skadelige stoffer og naturligvis malet med giftfri maling.

Når børn leger rollelege lærer de at forstå situationer de oplever og verdenen omkring dem. Børn kan ikke forstå sammenhænge bare ved at få dem fortalt, de skal leges ind. Børn finder inspiration til deres rolleleg i verdenen omkring dem. De bruger rollelege til at prøve at forstå andre, sætte sig ind i deres følelser og behov. Lægesætten kan lære dit barn at vise omsorg for andre og lære at have empati.

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Available Coupons
   velkommentilbage Get 10% off
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker