Gonge Floor Surfer

739,00 kr.

Gonge floor surfer er et virkeligt godt udviklingslegetøj som stimulerer både vestibulærsansen og den kinæstetiske sans. Mens barnet ligger på maven på floor surferen og suser afsted, skal barnet koncentrere sig om at holde balancen. Barnet får også en fornemmelse af sin krop mht. hvor mange kræfter der skal bruges for at komme frem, om barnet kan komme forbi og imellem forskellige møbler. Barnet får derfor en rigtig god kropsfornemmelse. Hvor meget fylder jeg? Hvilket vej skal jeg styre for at ramme noget eller ikke at ramme noget? Dit barn får også stimuleret synssansen ved at ting i rummet kan komme hurtigt eller langsomt mod dit barn når det kører fremad på floor surferen.

Du kan læse meget mere om den kinæstetiske sans, når Lejetøjsklubbens eksperter fortæller om hvad den kinæstetiske sans er for en og hvordan du kan hjælpe dit barn til at få stimuleret den her.

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Få rabat
   Unavailable Coupons
   velkommen Get 29,00 kr. off gratis første måned i forældrefællesskabet

    Let forståelig hjælp - helt gratis

    Har du et barn med særlige behov? Vil du gerne inspireres til hvordan du bedst støtter dit barn? Vi søger for at gode råd, letforståelig viden og brugbart inspiration lander direkte i din indbakke. Du behøver ikke at have Dankortet op ad lommen - det er gratis for dig at være med.

    Billede af Line Sahl, Freddy Sahl og Lizzi Sahl der sidder og snakker