Miljø

Hos Lejetøj går vi op i miljøet og vil gøre vores bedste for at passe på kloden. Derfor bliver alt legetøj som kan, genbrugt. Ved at maksimere genbrug minimeres det overforbrug vi ser alt for ofte. Måske boomer børneværelset hjemme hos jer med legetøj som der ikke leges med. Dette er spild af både penge og jordens ressourcer, og det kan vi i fællesskab lave om på.

Hjælp os med at passe på kloden ved at gemme emballagen som legetøjet sendes i. Når I sender legetøjet retur kan samme emballage bruges igen og igen.

Det legetøj som er for slidt til at blive lejet ud, men for godt til at blive smidt ud, vil blive doneret til Røde Kors. På den måde kan legetøjet leve videre, og børn kan fortsat få stor glæde af det.


Rengøring

Al legetøj gennemgår en omhyggelig proces når det kommer retur. Først og fremmest bliver det tjekket for fejl og mangler, dernæst bliver det grundigt rengjort før det atter bliver pakket og er klar til leg.

Vi har stor fokus på rengøringen af vores legetøj, så du kan føle dig tryg ved at lade dit barn lege med det. Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til rengøring af legetøj og bruger derfor kun rengøringsmidler som er godkendte til aldersgruppen.